Bezorgen en afhalen

Afhalen

Op afspraak kunt u uw bestelde meubelstuk afhalen op ons adres in Leusden.
Bel of mail van te voren even om een afspraak te maken.

Bezorgen.

Onze Meubels kunnen uiteraard ook bij u thuis bezorgd worden. Dit gebeurd of door ons persoonlijk of door het transportbedrijf waar wij nauw mee samen werken. Ondanks dat wij wel beschikken over een eigen transportservice, is het niet altijd mogelijk dat wij de meubels persoonlijk bij u afleveren.  Door de samenwerking met dit transportbedrijf kunnen wij ervoor zorgen dat uw bestelde product sneller word geleverd.
De prijs van de transportkosten zijn afhankelijk van de grote en zwaarte van het product en het aantal kilometers van de loods naar de klant. U mag ons altijd vragen wat het kost om het meubelstuk naar een bepaalde plaats te bezorgen. De bezorgdatum bespreken we dan ook gelijk. Wanneer u het meubel gelijk wilt bestellen kunt u tijdens het bestelproces uw provincie kiezen. De bezorgkosten worden dan gelijk weergegeven. Wij bezorgen ook in Belgie en Duitsland.

​Wilt u bij levering van uw nieuwe meubelstuk van uw oude meubel af, dan is dat mogelijk.
Stuur ons dan vooraf een mail met enkele gegevens zoals uw woonplaats en een productomschrijving of foto van uw oude meubelstuk. U kunt dit mailen naar:  kroonemeubels@gmail.com

 

© 2018 - 2021 Kroone meubels | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel